Suroviny:
- 1 plechovka červených fazuliek
- 2 vajcia
- 1/5 šálky kokosového cukru
- 3 PL kokosového oleja
- 3 PL karobu (prípadne práškového kakaa)
- 1/2 ČL mletej škorici
- 1 ČL kypriaceho prášku
- štipka soli
Postup:
Rúru predhrejeme na 190 stupňov. V miske zmiešame karob, prášok do pečiva, mletú škoricu a štipku soli, ponorným mixérom vymiešame vajcia, kokosový olej a cukor – aby bola zmes nadýchaná. Následne pridáme konzervu fazuliek (je potrebné pred pridaním dobre prepláchnuť) a znovu mixujeme do hladkej konzistencie. Nakoniec vlejeme karobovú zmes a premiešame vareškou, zmes vylejeme do malej tortovej formy (môže byť vyložená papierom na pečenie, príp. vymazaná kokosovým olejom), pečieme 30-40 minút.