www.mikiwasp.sk
čítaš..
ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČIK Z NETRADIČNEJ INGREDIENCIE
0

ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČIK Z NETRADIČNEJ INGREDIENCIE


Suroviny:

  • 1 plechovka červených fazuliek
  • 2 vajcia
  • 1/5 šálky kokosového cukru
  • 3 PL kokosového oleja
  • 3 PL karobu (prípadne práškového kakaa)
  • 1/2 ČL mletej škorici
  • 1 ČL kypriaceho prášku
  • štipka soli

Postup:

Rúru predhrejeme na 190 stupňov. V miske zmiešame karob, prášok do pečiva, mletú škoricu a štipku soli, ponorným mixérom vymiešame vajcia, kokosový olej a cukor – aby bola zmes nadýchaná. Následne pridáme konzervu fazuliek (je potrebné pred pridaním dobre prepláchnuť) a znovu mixujeme do hladkej konzistencie. Nakoniec vlejeme karobovú zmes a premiešame vareškou, zmes vylejeme do malej tortovej formy (môže byť vyložená papierom na pečenie, príp. vymazaná kokosovým olejom), pečieme 30-40 minút. 

Dobrú chuť …

Pridaj komentár

Pokračovaním v prehliadaní webovej stránky www.mikiwasp.sk súhlasíte s používaním cookies. viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť