www.mikiwasp.sk
čítaš..
PROTEINOVÉ „SNICKERS“ TYČINKY
0

PROTEINOVÉ „SNICKERS“ TYČINKY


Suroviny:

ZÁKLAD:
  • 1 šálka vanilkového proteínu
  • 2 PL arašidového masla
  • 2 PL medu
  • 2 PL kokosového mlieka
KARAMEL:
  • 1 šálka nakrájaných ďatlí
  • 1/3 nesolených, nepražených arašidov
  • 1 PL mletej škorice
ČOKOLÁDA:
  • 3/4 šálky horkej čokolády
  • 1 PL kokosového oleja
  • 1 PL bio karobu

Postup:

Ďatle zalejeme vriacou vodou a odložíme na bok, v miske zmiešame (najlepšie rukou) proteínový prášok, arašidové maslo, med a mlieko, vznikne mierne drobivá zmes). Zmes som preložila do menšej misky a utlačila rukami po celom dne, namočené ďatle s troškou vody vymixujeme do hladka. Potom natrieme na proteínový základ, ten posypeme škoricou a pridáme arašidy, Čokoládu spolu s kokosovým olejom rozpustíme v miske nad parou (pokiaľ je veľmi riedka pridáme karob, príp. práškové kakao). Pripravenú čokoládu vylejeme na vrch a v uzatvorenej nádobe necháme riadne vychladnúť, aby čokoláda stuhla.

Dobrú chuť …

Pridaj komentár

Pokračovaním v prehliadaní webovej stránky www.mikiwasp.sk súhlasíte s používaním cookies. viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť