Suroviny:
ZÁKLAD:
- 1 šálka vanilkového proteínu
- 2 PL arašidového masla
- 2 PL medu
- 2 PL kokosového mlieka
KARAMEL:
- 1 šálka nakrájaných ďatlí
- 1/3 nesolených, nepražených arašidov
- 1 PL mletej škorice
ČOKOLÁDA:
- 3/4 šálky horkej čokolády
- 1 PL kokosového oleja
- 1 PL bio karobu
Postup:
Ďatle zalejeme vriacou vodou a odložíme na bok, v miske zmiešame (najlepšie rukou) proteínový prášok, arašidové maslo, med a mlieko, vznikne mierne drobivá zmes). Zmes som preložila do menšej misky a utlačila rukami po celom dne, namočené ďatle s troškou vody vymixujeme do hladka. Potom natrieme na proteínový základ, ten posypeme škoricou a pridáme arašidy, Čokoládu spolu s kokosovým olejom rozpustíme v miske nad parou (pokiaľ je veľmi riedka pridáme karob, príp. práškové kakao). Pripravenú čokoládu vylejeme na vrch a v uzatvorenej nádobe necháme riadne vychladnúť, aby čokoláda stuhla.