ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČIK
Z NETRADIČNEJ INGREDIENCIE
1 plechovka červených fazuliek
2 vajcia
1/5 šálky kokosového cukru
3 PL kokosového oleja
3 PL karobu (prípadne práškového kakaa)
1/2 ČL mletej škorici
1 ČL kypriaceho prášku
štipka soli
Rúru predhrejeme na 190 stupňov. V miske zmiešame karob, prášok do pečiva, mletú škoricu a štipku soli, ponorným mixérom vymiešame vajcia, kokosový olej a cukor - aby bola zmes nadýchaná. Následne pridáme konzervu fazuliek (je potrebné pred pridaním dobre prepláchnuť) a znovu mixujeme do hladkej konzistencie. Nakoniec vlejeme karobovú zmes a premiešame vareškou, zmes vylejeme do malej tortovej formy (môže byť vyložená papierom na pečenie, príp. vymazaná kokosovým olejom), pečieme 30-40 minút.