• DOMOV
  • O MNE
  • EKO BLOG
    • Fakty
    • Moje "eko" tipy
      • Prvý nákup v econeacz
  • ZDRAVO A CHUTNE
    • Sladké recepty
    • Slané recepty
  • MOJE TIPY
    • Keď nakupujem
      • Zubný prášok
    • Čo čítam
    • Cestovanie
    • Svet mojimi očami
    • KOZMETIKA
  • KONTAKT

 

 

apple

ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČIK 
Z NETRADIČNEJ INGREDIENCIE


Suroviny:

1 plechovka červených fazuliek
2 vajcia
1/5 šálky kokosového cukru
3 PL kokosového oleja
3 PL karobu (prípadne práškového kakaa)
1/2 ČL mletej škorici
1 ČL kypriaceho prášku
štipka soli



 

Postup:

Rúru predhrejeme na 190 stupňov. V miske zmiešame karob, prášok do pečiva, mletú škoricu a štipku soli, ponorným mixérom vymiešame vajcia, kokosový olej a cukor - aby bola zmes nadýchaná. Následne pridáme konzervu fazuliek (je potrebné pred pridaním dobre prepláchnuť) a znovu mixujeme do hladkej konzistencie. Nakoniec vlejeme karobovú zmes a premiešame vareškou, zmes vylejeme do malej tortovej formy (môže byť vyložená papierom na pečenie, príp. vymazaná kokosovým olejom), pečieme 30-40 minút. 

Dobrú chuť ...

 
 
 



e-mail: blog@mikiwasp.sk  | blog@mikiwasp.com

Copyright © 2018 MikiWasp

vytvorené systémom ClickEshop.sk